10x Authentieker

Je wilt voluit leven, authentieker worden en niet altijd bezig zijn met wat andere mensen vinden. Je wilt af van je perfectionisme en bent op zoek naar een praktische manier om daar stappen in te zetten. Je bent geïnspireerd door het boek De Moed van Imperfectie van Brené Brown. 

Maar lezen is één ding. Dat echt in de praktijk brengen is nog iets heel anders. Hoe maak je die 10 wegwijzers nu praktisch? Hoe kun je die vertalen naar je eigen, dagelijkse leven?

Over de e-course 10x Authentieker

10x Authentieker is een 31-daagse e-course, gebaseerd op de bestseller van Brené Brown, De Moed van Imperfectie. In dit boek beschrijft Brené haar onderzoek naar wholehearted people. Hoe zij erachter komt wat deze mensen gemeenschappelijk hebben. En welke 10 wegwijzers jou en mij kunnen helpen om ook meer voluit te leven. Dit boek, de vertaling van The Gifts of Imperfections, is het bestverkochte boek van Brené Brown in Nederland.

De training 10x Authentieker helpt je om stappen te zetten in de richting van een authentieker leven. Aan de hand van concrete voorbeelden en opdrachten vertaal je de inzichten uit het boek naar jouw eigen leven. Dat levert je op dat je écht stappen gaat zetten in de richting van jouw authenticiteit. Dat je de ruimte voelt om voor jezelf te kiezen en de mening van anderen loslaat. Je zit zelf aan de knoppen en voelt je geïnspireerd om te doen wat jou voldoening geeft.

Praktische informatie

10x Authentieker is een e-course, een online training, die je op je eigen plek, in je eigen tijd kunt volgen. Ik leer je de 10 wegwijzers voor authentieker leven, gebaseerd op het boek De Moed van Imperfectie van Brené Brown. Elke dag, 31 dagen lang, ontvang je van mij een e-mail in je inbox. Daarin vind je inspiratie, praktische opdrachten en ik deel mijn eigen ervaringen. Soms is er een link naar een filmpje. Soms ontvang je een door mij ingesproken podcast. Elke dag, een hele maand lang, wordt je inbox gevuld met tips die jou helpen bij het ontdekken van jouw eigenste ik. Na deze maand heb je alle wegwijzers doorlopen en stappen gezet die je dichter bij jezelf brengen.

Marjon als trainer

Als je snapt hoe dingen werken, kun je beginnen met ze te veranderen. Daarom geef ik je kennis en inzicht in hoe wij als mensen in elkaar zitten. Hoe patronen in ons brein werken. Zodat je snapt hoe je dat kunt veranderen.

Ik zorg voor een veilige setting waarin je op je eigen manier je eigen leerproces kunt doorleven. Ik deel mijn eigen ervaringen en worstelingen en sluit aan bij wat er nodig is en tegelijkertijd zorg ik dat we de noodzakelijke stappen nemen. Ik ben gecertificeerd facilitator van alle trainingsprogramma van Brené Brown en je mag vertrouwen op mijn expertise in de uitleg van haar werk.

We delen met elkaar onze verhalen en hebben ook nog plezier met elkaar. Trainingen van mij zijn niet zweverig, wel hard(t) werken.

Marjon Bohré - icoon blauw

"Authenticity is the daily practice of letting go of who we think we are supposed to be and embracing who we are."
– Brené Brown

Is deze e-course iets voor jou?

Deze e-course is voor iedereen die zelf praktisch aan de slag wil met meer authenticiteit en minder perfectionisme. Als je concreet aan de slag wilt met het boek De Moed van Imperfectie en het niet wilt laten bij lezen en inspiratie alleen, dan is deze e-course voor jou bedoeld. Ook als je op een laagdrempelige manier wilt kennismaken met mij en mijn manier van werken, is deze e-course een heel goede start.

Ben jij klaar voor de start? Klaar om te worden wie je wilt zijn? 10x Authentieker geeft je volop inspiratie om keuzes te maken die passen bij wie jij écht zou willen zijn. 

Marjon Bohre - 10 authentieker - e-course - Moed van imperfectie

Aan de slag?

Je kunt je eenvoudig aanmelden via de knop hieronder. Je ontvangt dan direct de welkomstboodschap waarmee jij je reis naar je beste zelf kunt beginnen!

Voor wie: voor iedereen die aan de slag wil met authentieker leven
Met hoeveel: helemaal zélf, op je eigen tempo
Wanneer: na aanmelden kun je gelijk beginnen
Waar: waar je maar wilt
Wat kost het: € 29,- ex BTW