Dag aan zee

Hou je ook zo van de zee? De ruimte, de wijdsheid, de verten? Altijd anders en toch steeds hetzelfde.

Is er een thema dat aandacht nodig heeft? Misschien wil je een stap zetten in je loopbaan maar houdt iets je tegen. Of wil je dat je team beter gaat functioneren maar lukt het je als leidinggevende niet om daar beweging in te krijgen. Of loop je al een tijd rond met een gevoel van kwetsbaarheid rond een mislukking of tegenslag en wil je dat graag achter je laten.

Als je een knagende vraag hebt die je wilt onderzoeken. Een vaag gevoel van onvrede dat je al een tijdje bezig houdt. Als je behoefte hebt aan structuur, aan richting en inspiratie, maar zelf even niet weet hoe en waar je dat vinden kan. Dan is deze Dag aan zee iets voor jou.

Je weer fris en opgeladen voelen, met een open blik en ruimte in je hoofd en nieuwe perspectieven om volgende stappen te zetten. 

Een buitenkans

Een dag aan het strand met mij werken. Helemaal exclusief samen een dag besteden aan iets dat jou bezighoudt. Misschien wil je een stap zetten, maar komt het er niet van. Misschien wil je dieper duiken in het werk van Brené Brown. Misschien zit je midden in een transitie van het één naar het ander en kun je wel wat ruimte in je hoofd gebruiken.

Een frisse nieuwe kijk. Een ander perspectief. En dat op een hele fijne plek.

Op deze dag ga ik één op één met jou aan de slag, op een rustige plek in Kijkduin, aan de zuidkant van Den Haag.  Pal aan zee, op het strand. We werken aan een thema dat voor jou op dit moment belangrijk is. Je krijgt alle aandacht, ik zet al mijn kennis en ervaring in om jou verder te helpen. Zodat je rust, focus, ruimte en stevigheid ervaart in de keuzes die je te maken hebt.

We doen dat niet zomaar onvoorbereid. Integendeel. Het is persoonlijk én ook onderbouwd.

Praktische informatie

Ruim van tevoren ontvang je van mij een to-the-point intakelijst. Op basis daarvan plannen we een uur in waarin we aan de telefoon, of via skype je vraag onderzoeken en verhelderen. Op basis daarvan bereid ik deze dag voor en maak een op maat programma voor jou.

Op de dag zelf ben je om 9.00u welkom in het strandhuisje in Kijkduin. Ik ontvang je met koffie of thee en wat lekkers, en we gaan samen aan de slag. Natuurlijk maken we maximaal gebruik van de prachtige omgeving. De zee, de Zandmotor, de duinen. We lunchen bij een fijne strandtent. Het wordt een combinatie van binnen en buiten, van beweging en verstilling. Zoals het leven is: binnen en buiten, beweging en verstilling.

Rond 16.30u sluiten we de dag af met een drankje waarna je om 17.00u afscheid neemt en naar huis gaat met een onvergetelijke ervaring én inzichten die je verder helpen op je pad. En bovendien met concrete voornemens waar je mee aan de slag gaat.

En daar blijft het niet bij. Na een paar weken plannen we opnieuw een uur in waarin we, wederom via telefoon óf skype, teruggrijpen op jouw dag aan het strand en hoe je daarmee verder wilt en kunt.

Zodat je écht blijvende verandering borgt op dat thema wat al zolang aandacht vraagt.

Marjon als coach

Als je snapt hoe dingen werken, kun je beginnen met ze te veranderen. Daarom geef ik je kennis en inzicht in hoe wij als mensen in elkaar zitten. Hoe patronen in ons brein werken. Zodat je snapt hoe je dat kunt veranderen.

Ik zorg voor een veilige setting waarin je op je eigen manier je eigen leerproces kunt doorleven. Ik deel mijn eigen ervaringen en worstelingen en sluit aan bij wat er nodig is en tegelijkertijd zorg ik dat we de noodzakelijke stappen nemen. Ik ben gecertificeerd facilitator van alle trainingsprogramma van Brené Brown en je mag vertrouwen op mijn expertise in de uitleg van haar werk.

We delen met elkaar onze verhalen en hebben ook nog plezier met elkaar. Trainingen van mij zijn niet zweverig, wel hard(t) werken.

Marjon Bohré - icoon blauw

"Salt water heals everything. Sweat, or tears or the salt sea.”
- Isak Dinesen

Is dit iets voor jou?

Als jij al langer rond loopt met iets dat aandacht vraagt. Als je wilt investeren in één op één tijd met mij. Als je houdt van de zee. En als je kunt op 15, 16 of 17 oktober, dan is deze Dag aan zee bedoeld voor jou. (Nog één dag beschikbaar.)

In het voorjaar bood een vriendin mij de kans om twee nachten te logeren in het strandhuisje dat zij had gehuurd. Een droom kwam uit: wakker worden met uitzicht op zee. Omdat ik vlak aan de kust woon, vond ik het altijd onnodige luxe om een strandhuisje te huren. In 20 minuten lig ik immers in mijn eigen bed. Maar wát heerlijk vond ik het!

Een nieuwe droom werd geboren. Een hele week logeren op het strand. De zee ervaren, buiten zijn, storm of regen, de elementen beleven. Hoe zou dat zijn?

In oktober gaat het dus gebeuren. Ik heb een strandhuisje gehuurd en ga daar van genieten. En ik bied jou de gelegenheid om mét mij te genieten van de zee, het strand, de horizon en de eindeloze luchten.

Ik ben er sowieso. Kom jij ook?

Marjon Bohré - Dag aan Zee coachtraject

Eenmalige buitenkans

Dit is een eenmalige gelegenheid om met mij te werken in een strandhuisje aan zee. 

Voor wie: voor iedereen met een coachvraag én de wil te investeren
Met hoeveel: jij en ik samen
Wanneer: op 15, 16 of 17 oktober (alleen 15 oktober nog vrij!)
Waar: Strandhuisje in Kijkduin, Machiel Vrijenhoeklaan, Den Haag.
Investering: Tijdelijk aanbod voor € 997,- ex BTW in plaats van € 1497,-, om mijn nieuwe website en mijn 10-jarig jubileum te vieren!