Persoonlijke ontwikkeling

Moedig door het leven gaan. Keuzes maken die passen bij jouw waarden. Het leven ten volle leven. En kwetsbaarheid kunnen hanteren op een manier die past bij wie jij bent. Omgaan met tegenslag die onvermijdelijk óók bij het leven hoort.

Daar hoort bij dat je jezelf regelmatig onder de loep neemt. Dat je tijd neemt voor zelfreflectie en inspiratie. En dat je jezelf voedt door met iemand te werken die spiegelt, inzicht geeft en een tijdje met je oploopt in je levenspad, zonder jouw proces over te nemen.

Als je met mij werkt, geef ik je de rust en focus om onder ogen te zien wat zichtbaar wordt en het vertrouwen dat je alles in huis hebt om de stappen te zetten die je wilt zetten. Hieronder lees je op welke manier je met mij aan de slag kunt.

Club van je leven

Een online community met inspiratie, opdrachten en inzichten voor iedereen die het werk van Brené Brown wil toepassen en daarbij een regelmatige reminder kan gebruiken. Met af en toe een bijeenkomst waarin je mede-clubleden ontmoet en herkenning, verbinding en steun opdoet. Deelname is gratis en vrijblijvend, via Facebook.

10x authentieker

Een online training van 31 dagen, waarin je stap voor stap aan de slag gaat met keuzes die je helpen om authentieker te leven. Op je eigen manier en in je eigen tempo te volgen, met dagelijkse inspiratie, oefeningen en achtergrondinformatie voor een dagelijkse reflectie. Gebaseerd op de bestseller van Brené Brown: De Moed van Imperfectie.

Goed zoals je bent

Een online training over zelfacceptatie, geïnspireerd door het werk van Brené Brown, die ik maakte in samenwerking met Psychologie Magazine. Stampvol inspiratie, oefeningen, filmpjes en praktische tips. Met 12 inspirerende lessen die je in je eigen tempo en vanuit je comfortabele bank kunt volgen.

Een dag aan zee

Een hele dag exclusieve aandacht voor jouw vraagstuk. Op het strand van Kijkduin. Met de wijde horizon en de rust van de zee als decor, werken we samen aan jouw persoonlijke thema. Vooraf maak ik een programma gebaseerd op een uitgebreide intake. Je gaat naar huis met inzicht, rust en actiepunten. En na een paar weken houden we samen weer vinger aan de pols.

De Kracht van Kwetsbaarheid

Hoe ga je om met kwetsbaarheid? In deze 3-daagse training leer je waarom je kwetsbaarheid zo lastig vindt, wat het met je doet en welke patronen je geneigd bent te gebruiken als kwetsbaarheid en schaamte je overvallen. Je gaat naar huis met een helder beeld over hoe jij wilt leven, wat jouw waarden zijn en hoe je stap voor stap authentieker worden kunt.

Sterker dan Ooit

Er is geen leven zonder tegenslag. Geen succes zonder falen. Geen geluk zonder verdriet. De kunst van het leven is niet om alleen maar het goede te zien en het lastige te ontkennen, maar om veerkracht te ontwikkelen. Om te leren hoe je sterker kunt worden van wat moeilijk is in je leven. De stappen die je daarvoor nodig hebt, die leer je in de 2-daagse training Sterker dan Ooit.

Durf te Leiden

Een leider is iedereen die zich verantwoordelijk houdt voor het zien van potentie in mensen (ook in jezelf) en processen, én voor het ontwikkelen van die potentie. Voor die leiders is Durf te Leiden. Een 3-daagse training bomvol inzichten én praktische tools rond de vier pijlers van moedig leiderschap. Omdat moed een vaardigheid is die je kunt meten, observeren én leren. Als open inschrijving, of in-company.